Интересно

Посещение на библиотеката за ергономични раници и разходка из софийските улици

Както не веднъж сме казвали – да бебеносиш е приятно – и за мама, и за бебе. Знаете ли обаче кога е най-хубаво? Разбира се, че по време на разходка, а за тази цел, съгласете се, маршрутът също е от изключително значение. Например, представете си как се отправяте с мъничето към магазин и библиотека за ергономични раници Slingomania (за дамите от град София) – сигурно знаете, че той се намира в центъра на столицата, на ул. „Иларион Макариополски“ № 6.

Уютно сгушен под една от сградите, събрали в себе си много мъдрост и достолепие, домът на „Слингомания“ ви очаква с нетърпение. Там консултантът по бебеносене – Ани Събева, ще ви насочи към подходящ избор на нова ергономична носилка, ще отговори на въпросите ви и ще сподели кои са предимствата първо да наемете, ако имате колебания, преди да закупите слинг или ергономична раница. С Ани може да поговорите и на други теми, които ви вълнуват около вашето новородено или малко бебе – кърмене, първи грижи и детски сън са част от допълнителните ѝ квалификации.

София

Всъщност идеята да комбинирате наслада за очите с бебеносеща разходка е брилянтна, защото София предлага много забележителности, които обаче понякога сме твърде заети, за да изпием с поглед. Да, знаем, че са там, уж ги познаваме, но досега не сме изпитали пълната наслада от срещата си с тях. Е, време е! 

Става все по-чудесно, защото в близост до „Слингомания“ и библиотеката за ергономични носилки е Женският пазар – всички сме наясно – когато бебеносим имаме две свободни ръце, или поне, докато не решим да ги ангажираме с фермерски плодове и зеленчуци. Недалеч замечтано съществува и романтичната ул. Пиротска, която сякаш ни кани да изпием по кафе в някои от ъглите ѝ. В близост до Халите или срещу градската баня.

Хм, сега като се замислим, софийските улици крият и вкусни тайни – след удовлетворяващо движение, определено заслужавате да се поглезим с нещо апетитно. В района има сладкарници с български, руски и  арабски изкушения.

Духът на София

В близост до първоначалната ни цел („Слингомания“) е и софийското Ларго (комплекс от сгради и архитектурни изпълнения в центъра на София, проектирани и построени през 50-те години на XX век) – чарът му е подчертан от подходящи ресторанти. А пресичайки новия булевард Тодор Александров сме вече на бул. „Витоша“ и скоро ще видим НДК – и сякаш неусетно удари часът за ранна вечеря около шадраваните пред Националния дворец на културата. Бебето е спало, хапнало е на бързо в слинга и сега пак спи, докато вие, хванати за ръка с любимия човек, се разхождате из града.. ех, ех!

В Библиотеката за ергономични раници са винаги гостоприемни

В крайна сметка, това е само малка част от възможния преход и специалните точки, през които да зарадвате сетивата си. Съветваме ви да започнете разходката именно от ул. Иларион Макариополски, след консултация с Ани Събева, за да се отправите към хоризонта на градските прелести със спокойно бебе в слинг. И още нещо – помнете, че консултантът по бебеносене не е само професия, по-скоро е мисия, кауза, идея за по-качествен живот на децата и родителите им. Също така и библиотеката за ергономични раници не е просто библиотека. Хората, които упражняват тази дейност, в случая в лицето на Ани, на първо място са водени от емпатията и любовта към житейското призвание, отвело ги до този път.

Те често имат безсънни нощи, защото будуват, разрешавайки неразрешими казуси, свързани с режима на бебето, пренебрегват своите близки, но в името на това ценната информация, консултациите им и пълноценната им комуникация да намират нови градини, да раждат хубави плодове. Консултантът по бебеносене приема всяка история лично, подхожда към всяко семейство индивидуално и не се уморява да се усмихва, да бъде откровен, да навигира, да обяснява. Да бъде до вас, докато не се почувствате уверение, спокойни, сигурни, за да се насладите на носенето на бебе, да изпитате с цялото си същество предимствата на този „стар колкото света“ прийом.

Покажи още

Свързани статии

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
error: Content is protected !!