Други хотелиХотели

Сънсет Кошарица

Информация за обекта
  • Апартаменти Сънсет Кошарица
  • Адрес: 8253 Кошарица
  • Телефон: 087 953 9109
  • E-mail: [email protected]
  • GPS: 42.7135982, 27.7188427

През последните години се забелязва тенденция, показваща, че все по – голяма част от почиващите по морето предпочитат през деня да се наслаждават на хубавите плажове по нашето Черноморие, а вечер да пренощуват на някое тихо и спокойно място, предлагащо отпускане и пълен релакс. За едно такова място за настаняване ще ви разкажем в следващите редове.

Апартхотел Сънсет Кошарица, разбира се се намира в курортната зона Кошарица и може да предложи именно добрите условия, за който говорихме в горните редове. Тук умело е съчетана близостта до морето и планината едновременно. Района предлага горещи дни и прохладни вечери.

Почиващите могат да избират между четири типа апартаменти под наем до Слънчев Бряг, който са на територията на апартхотела. Всички имат тераса с красива панорамна гледка към планината или морето, напълно оборудвана кухня и кухненски бокс, климатик, собствен санитарен възел, кабелна телевизия и безплатен безжичен интернет.

Базата на хотела включва 6 външни басейна с детска секция, пул бар, детска площадка, ресторант, хранителен магазин, уелнес център със сауна, парна баня и фитнес, голяма конферентна зала и дори различни предложения за активности, сред които тенис на корт, футбол, тенис на маса, дори и преходи с велосипеди и пеша – по туристически маршрути.

Сънсет Кошарица е любимо място за настаняване на нашенци и чужденци, които почиват тук всяко лято. Хотела е много добре поддържан и просторен. Предлага зеленина и достатъчно занимания с които може да запълните почивните си дни. За по – голямо удобство освен обществения транспорт до Слънчев Бряг – четири пъти дневно, се предлага и такъв от хотела, 6 пъти на ден.

Ако все още не сте си запазили нощувки за лятото ви съветваме да посетите Апартхотел Сънсет Кошарица. Местата се запълват бързо, той че направете вашата резервация своевременно. Любезния екип на хотела ще ви посрещне, настани и задоволи всички ваши изисквания.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!