Други хотелиХотели

Семейна почивка Слънчев бряг: Забавления без край в Лагуна парк

Слънце, незабравими емоции и цял ден забавления в аквапарка – ето как ви предлагаме да прекарате лятото. Нужно е само да изберете за своята семейна почивка Слънчев бряг и хотел Лагуна парк.


Лятото е най доброто време за спускане в приключения, за сбъдване на мечти, за създаване на спомени. Не ни разбирайте погрешно – не оспорваме, че и другите сезони крият своя чар. Но лятото е една магия. Толкова е лесно да се влюбиш в лятото и в усещането за свобода, което носи.


Безброй развлечения и мигове, в които ще се чувствате свободни и безгрижни, може да изживеете в Лагуна парк. Хотелът се намира в центъра на забавленията у нас – Слънчев бряг, само на 300 м от плажната ивица. Не само отличната му локация е причина да е предпочитан избор за почивка на множество родни и чуждестранни туристи. Хотелът разполага с аквапарк, в който малки и пораснали деца могат да се забавляват.


На разположение на гостите е и уелнес център, който предлага отлични условия за презареждане. Мокра зона, сауна, парна и турска баня – това са само част от възможностите за релакс, които Лагуна парк предлага. Гостите на хотела могат да разпуснат и с различни по вид масажи и терапии за лице и тяло.


Закуската, обядът и вечерята се сервират в основния ресторант. А всички, обичащи пици, сандвичи и бургери, могат да заповядат следобед в снек бара. В този тематичен ресторант се предлага богат избор от следобедни закуски, топли и студени напитки и свежи летни коктейли.


В Лагуна парк ще откриете пързалка тип черна дупка и рафтинг пързалка, както и мултислайд пързалка. Възрастните могат да релаксират в основния басейн и в релакс басейна. В основния басейн се организират групови занятия по водна гимнастика. Под звуците на енергична музика се провеждат различни спортни активности, за да може гостите да се насладят на анимационната програма.


Разбира се, като семеен хотел с аквапарк в Слънчев бряг, Лагуна парк предлага възможности за забава и на най-малките. За малчуганите са осигурени пиратски кораб, детски басейн октопад и космическа лодка. За тях има още детска площадка с миниклуб. Налице е всичко нужно, за да се отдадат на весели игри и забавления.


Семейно в хотела може да се забавлявате също, като играете тенис на маса, дартс, билярд или миниголф. Ако пък искате да пробвате колко сте точни, препоръчваме да опитате стрелба с лък. В случай че искате да се позабавлявате със семейството си извън хотела, може да посетите лунапарка. Намира се на централната алея в курорта и разполага с 12 атракции.


Времето, прекарано с любимите хора, е безценно. Използвайте лятната почивка, за да правите неща заедно и да създадете спомени. Лагуна парк е точното място за вашата семейна почивка.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!