ХотелиХотели София

Грийн кюб – първият хостел в София с капсули

Информация за обекта
  • Хостел Грийн кюб
  • Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 137
  • E-mail: info@greencubehostel.com
  • Website: https://greencubehostel.com/

Отсядали ли сте досега в хостел? А знаете ли, че този тип настаняване има немалко предимства? Може да се запознаете с хора от различни държави, да спестите пари и в същото време да не ви липсва нищо. Днес ви разказваме за един хостел в София или ако трябва да сме още по-точни, за първия хостел в София с капсули. Представяме ви Green Cube. Нека видим заедно какво предлага на своите гости.


Уединени капсули

Блажено е чувството след дълъг ден, преминал в разходки, да легнем в уютно легло. Да си починем някъде, където е топло и уютно. Green Cube предлага настаняване в самостоятелни капсули, всяка от които с комфортен матрак. За максимално удобство всяка капсула има също безжична интернет връзка (Wi-Fi) и завеса, изолираща шума. Дори останалите пътешественици да говорят по телефона, това няма да е проблем за вас. За всеки гост са предвидени още малък гардероб, удобна възглавница и голяма хавлия. 


Денонощна рецепция

Служители на рецепция са на ваше разположение 24/7. Могат да ви дадат съвети и препоръки кои забележителности да посетите и къде да хапнете вкусно. Те познават по-добре от вас района и със сигурност ще ви препоръчат най-добрите места. 


Просторна дневна с настолни игри и ТВ

Уютна мека мебел, различни настолни игри и телевизия – с това разполага дневната. Може да се забавлявате заедно с другите пътешественици гости на хостела. Този бюджетен вариант за нощувка гарантира не само, че ще спестите средства, но и че ще срещнете интересни хора от цял свят. Дневната е идеалното място, където можете да създадете приятелства с хора от различни градове (а защо не и държави). В уютна и неформална обстановка всички ще може да се отпуснете и да се отдадете на сладки приказки и игри. 


Допълнителни удобства

Има възможност за ранно настаняване и късно напускане. Ако пристигате по-рано от 14:00, ви съветваме да се обадите да попитаме дали могат да ви настанят по-рано. Хостелът предлага за удобство на гостите си още ютия, сешоар, малка библиотека, пералня и възможност за съхранение на багаж.


Чудесна локация

Разстоянието до идеалния център на София е 10 минути, до Централната желозопътна гара и две от автогарите на столицата – 5 минути. За да стигнете от летището до хостела, ще са ви нужни 30 минути. Плюс е, че хостелът се намира в близост до две от софийските метростанции, което ви гарантира, че лесно и бързо може да се придвижвате в столицата. 

Покажи още

Свързани статии

Виж също
Close
Back to top button
error: Content is protected !!