Други хотели

Хотел Тарсис, Слънчев бряг

Информация за обекта
  • Хотел Тарсис
  • Адрес: кв. "Пясъци", к.к. Слънчев бряг, 8240
  • Телефон: 055/ 43 15 15
  • E-mail: reception@tarsis-bg.com

Когато става въпрос за семейна почивка, изборът на хотел сякаш от трудна задача се превръща в невъзможна мисия. Започваме да преглеждаме куп оферти, да четем мнения, да събираме препоръки. Искаме и децата да си прекарате добре, и ние да успеем да си починем. Точно защото знаем колко предизвикателен е изборът на хотел за семейна почивка, днес ви разказваме за един all inclusive хотел с аквапарк Слънчев бряг – хотел Тарсис.

Локация и удобства
Традиционно Слънчев бряг се свързва с купони, шумни партита и веселби до ранните часове на нощта. Но хотел Тарсис предлага отлични възможности за спокойна почивка. Намира се в тихата и спокойна част на курорта, на площ от 10 000 кв.м. и е заобиколен от зелени, просторни алеи.


Ресторанти
Хотелът работи на база олинклузив, което гарантира вкусно хапване за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Ястията се сервират на блок маса, а за следобедна закуска в различните дни се предлагат различни изкушения: пици, бургери, сладки, сладолед и др.

На апетитни предложения може да се насладите също, като посетите ресторант Тепаняки, предлагащи азиатска кухня, и ала карт ресторанта Tarsis Garden.


Анимация
Анимацията за най-малките е включена в олинклузив пакета. Весели и жизнерадостни аниматори се грижат за доброто прекарване на децата. Заедно с тях пеят, танцуват и се забавляват. За малките има детски кът, детски клуб и спортна площадка.


Басейни
Хотелът разполага и с два външни басейна, които имат обособени секции за малчуганите. Ако изберете за почивката си хотел Тарсис, цялото семейство може да се насладите на забавления във водата. А след забавленията в басейните може да се насочите към аквапарка. Там ви очаква 11-метрова кула с 6 водни пързалки. Съоръженията в аквапарка са подходящи както за деца, така и за възрастни.


Настаняване
Хотелът предлага настаняване в 4 типа помещения. Опциите, между които като гости може да избирате, са двойна стая, двойна стая делукс, едноспален и двуспален апартамент. Общото между всички помещения е, че са комфортно обзаведени и с гледка към града или басейна. Всички стаи и апартаменти имат телевизор, разтегателен диван и климатик.


Със своите удобства и отлично местоположение, хотел Тарсис е един чудесен избор за всички, търсещи all inclusive хотел с аквапарк в Слънчев бряг.

Покажи още

Свързани статии

Виж също
Close
Back to top button
error: Content is protected !!