Интересно

Един различен семеен Великден – морско бягство

Наближава Великден – един от най-светлите християнски празници. Това е денят, който някои свързват с шарени яйца, а други – с Христовата саможертва. Без значение какви асоциации поражда празникът у вас, едно е сигурно. Наред с Коледа, това е другият празник, който успява да събере и сплоти семейството. Планирахте ли вече къде ще посрещнете Великден тази година? 


В случай че още се колебаете къде да го направите, нашето предложение е да се насочите към морето. Това ще ви даде възможност да се откъснете от ежедневието и да направите празника различен. Ако изберете да прекарате Великден на морския бряг, ще си гарантирате приятно прекарване и незабравими спомени. Морето е винаги добра идея. Особено покрай Великден. 


Много от хотелите избират да отворят врати именно на празника и предлагат на своите гости преференциални цени и изгодни условия. Затова смело може да заявим, че великденските празници са подходящо време да “избягате” от рутината и да се насладите на една кратка почивка на морския бряг. Често освен нощувка, пакетите включат още специален обяд или вечеря, които да допринесат за празничното настроение. 


Ако сте решили да прекарате празника с любимите си хора, е добра опция да потърсите хотел, който дава възможност за наслада на малки и големи. Пример за такъв хотел в Златни пясъци е Dolce Vita. Хотелът предлага анимация за малчуганите, а за родителите им е на разположение уелнес център. Така вие може да релаксирате, докато децата се забавляват. 


Ако пък предпочитате настаняване на първа линия, може да се насочите към хотел Мистрал в Балчик. Балчик е град, който предлага добри условия за семейна почивка, а отличната локация на хотела ще допринесе за незабравимото ви прекарване. 


Има много възможности откъде да се информирате за актуални великденски оферти. Сайтове за колективно пазаруване са добър вариант. Не забравяйте обаче, че често най-изгодна цена може да откриете в сайта на хотела. Затова може да разгледате офертите в сайтовете за групово пазаруване и да видите дали хотелът, който сте избрали, предлага по-изгодни условия, ако направите директна резервация. 


Където и да решите да посрещнете Великден, не забравяйте, че най-важно от всичко остава да се насладите на миговете, споделени със семейството.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!