Други хотелиХотели

Как да изберем хотел на първа линия на северното Черноморие?

Балчик

Защо да изберем Балчик за дестинация за нашата почивка? Балчик е морски курорт, намиращ се близо до курорта Албена. Градът предлага спокойна обстановка, възможност за пълноценна почивка и богат избор от забележителности за посетителите. Някои от тях са: Ботаническа градина, Архитектурно-парков комплекс Двореца, художествена галерия и други.

Почивката

Добре знаем, че всяка почивка трябва да е детайлно организирана, за да бъде максимално полезна за нас. Планирането включва проучване на дестинацията, на хотелите, удобствата и възможностите забележителности в местността. Когато търсим хотел в Балчик на първа линия, първата ни идея къде да потърсим е Google. И разбира се, бихме предпочели да намерим не само хотел, но и сайт, в който цялата информация е не само подробна и достъпна, но и достатъчна.

Резултат

Има народна мъдрост, която казва „ Ако не можеш да разчиташ на някой за малките неща, то какво остава за големите“. И тук след дълго търсене е един хотел, който залага на детайлите- хотел Антик. Информацията за него е точно това, което търсим. Вижте тук.

Рецепция на хотел Антик - на първа линия в Балчик

Хотел Антик е ситуиран точно по наши критерии- на първа линия. Намира се на точно 3 минути от плажа, което е чудесно за нас. Хотелът е с модерна архитектура и много удобства. За нашето спокойствие рецепцията им е денонощна. Разполагаме с абсолютно безплатен паркинг (като се замислим колко трудно е да си намериш място за паркиране).

Отзиви

И не на последно място проверяваме каква е оценката на хотела от независими отзиви. Според гостите, това е място, което биха продължили да посещават за своята почивка. Критериите, по които можем да оценим престоя си са чистота, комфорт, удобства, персонал, съотношение цена- качество. Хотелът има над 1000 потвърдени отзива и средната му оценка е 9.2 от 10.

Ресторант

Бутиковият хотел разполага с рибен ресторант със средиземноморска кухня. Тук можем да поглезим сетивата си с рибни продукти и деликатеси от цял свят, както и известната черноморска риба. Ресторантът е с капацитет 440 места. Работното му време е от 08.00 до 24.00 часа, което е чудесно, ако ни се хапва по- късно вечер.

Обстановката е модерна, приятна и отпускаща. Интериорът създава едно усещане за лято, придружено от полъха на морски бриз и успокояващия шум на морето.

Освен всички тези удобства, хотел Антик притежава една от най- големите тераси, изградени над морска вода. Тя е с капацитет от 300 места и разкрива спираща дъха гледка към пристанището за яхти в Балчик. Самата тераса е обградена със стъклена преграда, която още повече ни доближава до морето и идеята за освобождаване на съзнанието от сивото ежедневие.

Настаняване

Почивка в хотел на първа линия

Хотел Антик предлага двойни стаи, студия , апартаменти с една и две спални. Изгледите от тях са за любители на сутрешно събуждане с гледка към морето и за любители на свежа зеленина- с гледка към парка. Който и вариант да изберем, няма да сме ощетени от нито едно удобство на хотела. Всяко помещение притежава:

  • Климатик;
  • Собствен санитарен възел и сешоар;
  • Кът за сядане;
  • Сейф;
  • Телефон;
  • Събуждане по телефона;
  • Безплатен паркинг към хотела

Благодарение на чудесната си локация, Антик напълно удовлетворява очакванията ни за почивка в хотел на първа линия. И със сигурност, посетен веднъж, той ще се превърне в наш любим хотел в Балчик.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!