Интересно

Няколко Акцента за Банско

Кога за последно бяхте в ски столицата на България – Банско. Това курортно градче се развива с всеки изминал ден все повече и повече, което е разбираемо като се вземе предвид големия интерес към него, не само от нашенци, но и от чужденци.

Туристическите условия тук се развиват с много бързи темпове, за да може да се задоволят желанията на всеки един посетител. Местата за настаняване в Банско също се увеличават, на разположение има най – различни варианти като квартири и апартаменти под наем, вили и къщи за гости и хотели и апартхотели, предлагащи СПА услуги, благодарение на наличието на минерална вода в града. Предлагаме ти да разгледаш един прекрасен апартхотел, точно то кабинковия лифт в Банско тук.

Едно от очарователните неща за Банско са типичните механи в битов стил, където може да пробвате местни ястия с невероятен вкус. Част от вкусотиите, на които може да се насладите са ястия като бански старец, капама, бански шиш и други.

За любителите на един от най – аристократичните спортове ще споменем, че в близост се намира голф игрище, изградено по най – модерните тенденции, където може да се насладите на любимата игра, съчетана с невероятно красиви панорамни гледки на неповторимата природа на Пирин планина.

Ако сме успели да ви убедим да посетите Банско, сега е момента да споменем, че през месец август на централния площад може да присъствате на ежегодния джаз фестивал, на който града е домакин. Присъствието е безплатно и именно тогава тук се стичат много посетители, любители на този стил музика.

Нека споменем, че близо до Банско има и други красиви и интересни места, който може да посетите като Разлог, Добринище и Белица, където също има много места за настаняване, атракции и природни забележителности.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!