Други хотелиХотели

Хотел Кристал – пълноценна почивка в Златни пясъци

Информация за обекта
  • Хотел Кристал
  • Адрес: 9007 Златни пясъци, Варна
  • Телефон: +359 52 389 038
  • E-mail: reservation@hotelkristal.bg

Ако сте решили да почивате в Златни пясъци това лято, пред вас със сигурност стои задачата да изберете място за настаняване. Намирането на такова, което да е подходящо за цялото семейство, не е лесна задача, а нарастващият брой хотели и примамливи предложения сякаш правят избора още по-труден. Днес ви разказваме за хотел Кристал – all inclusive хотел с басейн Златни пясъци, който се намира на 450 м от централния плаж на курорта. Хотелът гарантира на своите гости отлични условия за пълноценна почивка, като предлага: 

  • избор от близо 300 помещения за настаняване;
  • просторна градина с пъстра растителност;
  • 5 заведения за храна и напитки;
  • уелнес зона;
  • забавления за деца.

Двойна, тройна или фамилна стая

Хотелът разполага с 296 помещения за настаняване. Всички са уютно обзаведени и с множество удобства. Възможностите, от които гостите на хотела могат да избират, са двойна стая, двойна стая Супериор, двойна стая с морски изглед, фамилна стая, фамилна стая Делукс и тройна стая. Всички помещения имат дневен кът с маса и разтегателен фотьойл. В стаите има и телевизор, на който гостите могат да гледат каквото пожелаят по време на почивката си.  

Басейни и развлечения

На територията на “Кристал” има и външен басейн на две нива. Площта му достига 810 кв.м, а гостите на хотела могат да използват чадърите, хавлиите и шезлонгите около него. Освен на плуване, посетителите на комплекса могат да се насладят на различни водни спортове. Спортни активности като водна топка, аква гимнастика, пилатес и стречинг са част от анимационната програма на хотела. Гостите могат да практикуват още йога, да играят волейбол или мини футбол. Могат да се забавляват и с тихи игри като табла и шах. 

Уелнес зона – възможности за отмора и релакс

Тези, които обичат спа процедури, могат да се отпуснат с такива в уелнес зоната на хотела. Тя разполага с джакузи, хамам, парна баня, приключенски душ и басейн. Басейнът е отопляем и се разпростира на площ от 73 кв.м. Освен възможности за спа релакс, “Кристал” предлага на гостите си да се опитат също вани с етерични масла и билки, и различни видове масажи и терапии. Дамите могат да се поглезят и с маникюр, педикюр или прическа във фризьорския салон на хотела. 

За децата

За най-малките посетители на хотела са на разположение площадка с пързалки и люлки, детски басейн с подходяща дълбочина, мини клуб и мини дискотека. Многообразието от съоръжения и възможности за забавление дава възможност на родителите да се насладят на любима напитка или вечеря в ресторанта, докато малчуганите се забавляват. За доброто прекарване на най-малките в мини клуба се грижат аниматори. Детската дискотека пък се провежда шест пъти в седмицата. 

Вкусно хапване и освежаващи напитки

“Кристал” разполага с основен ресторант, носещ името на хотела. Ресторантът е с открита тераса, от която се разкрива красива гледка към градината. В ресторанта се предлага предимно българска и европейска кухня, а три пъти седмично гостите могат да се насладят и на тематични вечери. Има и детски бюфет с разнообразни предложения за обяд и вечеря за най-малките. Хотелът разполага и с ресторант-тераса “Food corner”, в който се сервират местни безалкохолни напитки, чай и кафе, плодове и сладки. Работното му време е от 12 до 16:30 ч., което го превръща в подходящо място за междинно хапване между обяда и вечерята на гостите. Безалкохолни напитки и освежаващи коктейли се сервират още в двата бара на хотела – лоби бар “Atrium” и бара до басейна. 

Стилната обстановка и вкусната храна превръщат “Кристал” в подходящо място и за събития с бизнес или частен характер. Тези, които искат да организират семинар или малка конференция, могат да го направят в “Chef’s Restaurant”. Мултифункционалната зала е с просторна тераса и дава възможност за провеждане на бизнес събития или лични такива – сватби, банкети, семейни тържества. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!