Заведения

Ето къде да хапнете на Витоша

Уютна обстановка, сгряваща напитка и вкусна храна. Понякога това е всичко, от което човек се нуждае след дълъг ден в планината. Ако сте планирали разходка из кътчетата на Витоша, ви препоръчваме след това да хапнете в ресторанта на хотел “Морени”. Като ресторант на Витоша, е отворен за всички. Посреща и гости на хотели, и всички, решили да се впуснат в приключение в планината.

Знаем, че когато става въпрос за избор на ресторант, най-важният въпрос е какво е менюто. Веднага ви споделяме, че ресторантът на хотела предлага разнообразно меню. Даже може да ви е трудно да изберете само едно ястие. Има немалко изкушаващи предложения. От свежи салати, през апетитни основни ястия, до супер вкусни десерти.

Може да се насладите на суфле и топка ванилов сладолед например. Да, дори през по-студените месеци. Прекрасно е да се радвате на своята хапка шоколадова наслада, а навън снежинките да трупат, трупат и да образуват бяла покривка.

Вкусните ястия, съчетани с невероятните гледки, които се откриват от прозореца, ще превърнат престоя ви там в истински празник. Докато хапвате, ще може да се отпуснете и да се насладите на невероятно красивите планински гледки. Може да се връщате от разходка в планината, но природата винаги има с какво да ни изненада. Знае как да ни очарова и да впечатлява.

Приятната обстановка в ресторанта е дискретно допълнена от камина. Горяща камина, пукащи дърва, чаша червено вино – дали току-що не описахме идеалния начин за релакс след разходка в планината?

В ресторанта може да отпразнувате и специални поводи. Може да кажете наздраве с любимите си хора по случай рожден ден, имен ден или юбилей например. Разбира се, важно е да се свържете с хотела предварително, за да уточните детайлите.

Вярваме, че вече знаете къде да хапнете след обиколка на Витоша или да отпразнувате своя личен празник, ако търсите ресторант в планината. Хотел “Морени” със своя ресторант на Витоша е отличен избор.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!