Други хотелиХотели

Диневи Ризорт

Няма как да не сте чували за страхотния български курорт Свети Влас и луксозното пристанище Марина Диневи. Нека ви разкажем накратко за известната група комплекси Диневи Ризорт, които са позиционирани в курорта. Като част от Диневи груп, Марина Диневи е пристан на луксозни плавателни съдове и яхти. Дестинацията е известна сред българи, руснаци и туристи от цял свят, които избират за своята лятна почивка Свети Влас.

Апартхотелите, част от Диневи Ризорт, са разположени на първа, втора и трета линия над яхтеното пристанище. Най-добрите местоположения в целия курорт, в близост до красивия плаж и морето. Всеки обект разполага с обширни зелени площи и собствен басейн с детска секция.

Ако си мечтаете за лятна почивка на метри от плажа, то апартхотелите първа линия в Диневи Ризорт са точно за вас. Групата разполага с изключително богат избор – с локация първа линия в Свети Влас са единадесет апартхотела. Всеки предлага на своите гости открита басейнова зона с шезлонги, просторна зелена градина и разбира се страхотна гледка към безкрайната морска шир.

Предвидени за приятна семейна лятна почивка Свети Влас, апартаментите в комплексите са комфортно обзаведени и пълноценно оборудвани. Помислено е за всички малки детайли, обезпечаващи безгрижния отдих на гостите. Част от комплексите разполагат с ресторант  с богато меню и храна за всеки вкус.

Ако изберете апартхотел без ресторант и нямате сисли след плажа да готвите, само за няколко минутна разходка можете да стигнете до множествто заведения в района, които да обезпечат вашия обяд или вечеря. Иключително приятен бонус към комплексите от групата е наличието на безплатен голям и удобен паркинг за автомобилите на гостите.

За всички почитатели на по-спокойните и отдалечени от плажа места за настаняване, Диневи Ризорт предлага апартаменти в апартхотели на втора и трета линия. Макар и да сте по-отдалечени от морето, отново ви делят няколкосторин метра от лазурния бряг. Поради специфичната архитектура на курорта и терасовидното разположение на комплексите, ще успеете да си откраднете и късче море през прозореца.

Качеството на настаняване и комфорта са запазената марка, която авсички асоциират с апартхотелите в Диневи Ризорт. От сгради в старинен български вид и дух до стилни и модерни архитектури. Основен приоритет са уюта, комфорта и спокойствието, предоставени на разумни цени и с висок стандарт на обслужване. Всички тези предимства представят хотелите в Диневи Ризорт  като най-добрият избор за лятна почивка Свети Влас.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!