Заведения

Индийски ресторант Кохинор

Посещението в София винаги трябва да е съпроводено с вкусна порция храна и топла атмосфера. Такива може да намери всеки гост в изобилие от ресторанти в София и заведения в София, но това, на което конкретно ще се спрем са Индийски ресторант Кохинор и американски стил пицария Пицарела.

В Индийски ресторант Кохинор се предлагат изключителни специалитети от автентичната индийска кухня. Разположението му е на място в центъра на София, в близост до Петте кьошета и на ул. Хан Аспарух 3. Кохинор, комуникативността около това място го прави подходящо, както за романтични срещи, така и за събиране с приятели, бизнес обяди и вечери.

Ресторант Кохинор в София предоставя богато меню от специалитети, в което всеки може да се потопи сред екзотика от самата Индия. Посещението на Индийски ресторант може да пренесе всеки гост в далечна и непозната страна на романтика и здравословна храна. Изобилие от вкусове, за почитателите на меки и нежни ястия, пикантни специалитети или изцяло вегетариански храни е това, което може да отговори на очакванията и изискванията на хората.

Индийски ресторант Кохинор предлага внимателно подбрани класически домашни гозби от пилешко, риба, агнешко и скариди, а сред популярните индийски рецепти са пиле тандури, биряни, пиле тика масла, ястия с паниур, индийско сирене и много други.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!