Интересно

София – сборен пункт за бизнес, семинари, туризъм

Една приятна и неангажираща разходка в горещите летни дни, може да дари много прохлада и дебели сенки, от гористата местност в околността. Многобройни са кътчетата приспособени за излет и пикник с цялото семейство. Създадени са удобни пейки и маси, а маркираните пътеки на планина Витоша грижливо подмамят почитателите на еко туризъм.

Неслучайно, дори софиянци всеки уикенд използват малкото свободно време, за да се насладят в компанията на семейство, приятели или да разходят домашния любимец.

Столицата ни е най-големия културен, административен, транспортен, университетски център. Най-голям дял на целия бизнес на страната ни е съсредоточен именно на това място. Всичко това обяснява и безкрайният списък на посетители от всички точки на страната, било то заради бизнес пътувания или ежедневни ситуации.

Младите хора, които търсят перспектива за по-добро образование, развитие и работа също се насочват към София. Всичко това определя големия приток на посетители, с опознавателна, цел, работна визита или от образователен характер.

В зависимост от целта на визитата в София се прави и най-точният подбор за нощувка и престой.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!