ХотелиХотели София

Хотел Emirates Аpart Residence – София

Информация за обекта
  • Emirates Аpart Residence
  • Адрес: София, бул. България 132
  • Телефон: 087 842 3518
  • E-mail: office@emirates-residence.bg

В хотел Emirates Apart Residence всеки гост ще се почувства като истински крал и кралица, защото лукса сякаш няма край. В него се предоставят разкошни апартаменти простиращи се на площ от 120 и до 300 кв.м и всеки от тях е проектиран по начин, който да задоволи и най-капризният вкус.

Настаняването в луксозен хотел София Emirates Аpart Residence е съпроводено от екстериор с много пищност и елегантност, както и изискан интериорeн дизайн, заимстван от внушителни архитектурни забележителности от цял свят. За хората свикнали на динамично ежедневие, това място е идеалната възможност за перфектното съчетание на уюта от дома и удобствата, които може да предостави само 5-звездният хотел.

Местонахождението на този апарт хотел в София е до резиденция Бояна, недалеч от центъра и по една от главните пътни артерии на града. От него гледката към Витоша и цяла София е неописуемо красива на думи.

Хотел Emirates Apart Residence предлага 24-часова охрана, рум сървис и почистване, всякакви екстри, спа-център, басейн, фитнес център, изискан ресторант сервиращ средиземноморска кухня.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!