ХотелиХотели София

Бутиков хотел L do Rado – София

Информация за обекта
  • Хотел L do Rado
  • Адрес: София, ул. Цветна градина 16
  • Телефон: 02 441 5410
  • E-mail: [email protected]

Посещенията в столицата София са свързани главно с бизнес срещи, семинари, фирмени и други мероприятия. Това обаче по никакъв начин не означава, че щом сте по работа, няма място за релакс, почивка и развлечения. Именно настаняване в хотели в София, трябва да обещава вълнуващи моменти, приятни мигове, спокойна и ведра атмосфера.

На вниманието на всеки, който често пътува до столицата, за всички, които плануват скорошно посещение на големия град или организират мероприятие извън служебни ангажименти, бутиков хотел L do Rado е с категория три звезди. Той предлага изключителни условия и атрактивни цени, съобразени с българският стандарт. Местонахождението му е кв. Горубляне, на ул. Цветна градина 14 и около бул. Цариградско шосе. Само на три километра от хотела се намира прекрасното Панчаревско езеро и може да се види планина Витоша. Всичко това споделя прекрасна природна картина, придружена от чистота и свежест. Гарантирано за гостите на хотела е царствената тишина и спокойствие, които обгръщат квартала.

За настаняване в хотела се предлагат апартаменти и стаи. За истинския разкош по време на престоя се грижат лоби бар, ресторант и красива градина. Към всяка от стаите има съвременна мебел и качествено оборудване и техники.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!