Заведения

Пицария Пицарела в София

За привържениците на италианската кухня, пицария Пицарела предлага северно-американска кухня и уникални пици в италиански и американски стил. Сред асортимента на пицарията са и пици с диетично тесто за всеки държащ на фигурата си клиент. Пицарела е място, на което всеки посетител може да се отпусне в уютна обстановка и да се насладите на телешки и свински стекове, американски хамбургер, картофени кожички, лучени кръгчета и други вкусни ястия.

Пицарела се намира на центъра в София, между двете НДК, малко и голямо и на ъгъла на паркинга на НДК. Пицарията е придружена от допълнителна част, която предлага голяма лятна градина с панорама към Витоша, НДК, квартал Лозенец.

Освен вкусни и здравословни специалитети, пицария Пицарела може да потопи своите посетители в неповторима обстановка, обагрена от аромата на люляци през пролетта и дебелата сянка на кестени през горещото лято.

Интериорът на Пицарела е вдъхновен от американски заведения от годините в средата на XX век и красиво декориран с истински американски артефакти.

Ако за вас храненето е много повече от храна, то в Пицарела ще може да се насладите на вълнуващо кулинарно приключение.

Rezervaciq.com/софия/ресторанти

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!